Tilbake til skolen

Et friår er gått til ende og i dag er min første skoledag. Det blir godt å få litt mer struktur i livet, en skikkelig hverdag igjen. Det har jeg savnet. Har jeg egentlig skrevet noe om hva jeg skal? Jeg skal studere foto ved Oslo Fotokunst skole, en liten kunstskole på Grünerløkka. Forventninger mine er egentlig ikke så store. Jeg er bare glad for at jeg får et år til å fordype meg i noe jeg elsker å holde på meg. Om det tar meg noen vei er ikke så viktig. Det handler mer om livet her og nå. At jeg trenger dette. Noen ganger kunne jeg jo selvfølgelig ønske at jeg hadde en mer klar mening om hva jeg ønsket å bruke livet på. Samtidig har jeg også lært at livet ikke alltid kan planlegges og at det mer er tilfeldighetene som fører deg fremover. Ha en fin dag!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Paula

Lagre

4 thoughts on “Tilbake til skolen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s