Oslo 15. August

Utrolig nok er vi halvveis i august og jeg har bodd akkuratt to uker i Oslo. Vi i kollektivet har levd i en boble med veldig mye gøy. Dansing til morgentimer på Jeager, piknik på stuegulvet, Øya-natt og cocktails til Sex & The City. Først nå begynner ting å ligne mer på hverdagen igjen. Kanskje det er like greit? Stå opp tidlig om morgen, lage meg kaffe og grøt og sykle avgårde mot skolen. Kjenner jeg er mest spent på hvordan skolen blir. Tenk om jeg ikke klarer å være kreativ eller er flink nok? Nå so det kun er litt over en uke til den starter føler jeg at det er noe som må forbredes. Kanskje det egentlig bare er hodet mitt som må forbredes. Roe ned tempoet litt. Så den siste uken med ferie skal utnyttes med  å sykle rundt, lese bok i parker, spise hummus på knekkebrød og få besøk av verdens fineste Thea.

TUMBLR_OBBWAFGWGA1TZ80K4O1_1280_1

IMG_0533_1

IMG_0526_1

(Takk til fine Erle for lån av to bilder.)

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s