Min august

Jeg var veldig spent på hvordan det skulle bli å flytte, men etter én uke her i Oslo er jeg overbevist om at det var det rette valget. Kjenner meg så komfortabel og lykkelig. Bloggen har i disse dagene blitt litt nedprioritert, men nå som ting har falt mer på plass skal det nok intensiveres igjen. Oslo er jo en veldig spennende by, så regner med at det gradvis vil komme litt mer om den. Ellers har jeg lyst å fokusere på student-livet og diverse hacks for å leve litt mer enkelt og billig.

20160724_1

Ting jeg skal gjøre i august

Øyafestivalen. Andre uke her i Oslo skal gå til Øyafestivalen, hvor jeg skal jobbe to dager og være publikum i to dager. Det blir sykt fint, så satser bare på at været blir bra.

Være sosial. Jeg er heldig med å bo i et veldig sosialt kollektiv, for det er alltid noe man kan finne på. Tror det er viktig å være sosial og bli med på mye forskjellig i starten av semesteret.

Handle inn ting jeg mangler. Trenger en del planter, belysning, hvite laken, sengetøy og kjøkkenutstyr.

Være i fysisk aktivitet. Har prøvd et par forskjellige joggeturer denne uken, blandt annet Frognerparken. Andre gode joggesteder? Ellers er jeg veldig keen på å begynne og svømme fast.

Fotografere mer. Har også fått kjøpt meg et analogt kamera, så jeg prøver å lære meg det.

Gjøre spontane ting. I dag gikk vi til Sørenga for å bade. Vi var de eneste som var der, for å si det sånn. Ganske kaldt, men likevel utrolig forfriskende.

Utforske Oslo. Har hørt og lest om mange steder som jeg har lyst å sjekke ut. Blandt annet har jeg hørt mye fint om Sognsvann.

Paula

Lagre

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s