Sommer i København

Køben

Køben

Køben

Køben

Noen glimt fra dagene i København. Har egentlig flere bilder på et annet kamera, men finner dessverre ikke overføringskabel. Så dumt, for det ble utrolig mange fine bilder. Uansett, hadde vi noen helt utrolig fine dager! Som vanlig koste vi oss med god mat og drikke. Da vil jeg spesielt anbefale Bar Burrito for sykt god taco og cocktails. Likte meg også veldig godt på Papirøen, som er et perfekt sted å være på solfylte dager. Nå er jeg tilbake i Stavanger, og skal bruke de neste dagene på å pakke ned tingene mine i et flyttelass. Mye spennende i vente!

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s