Juli

Roser

Da var det Juli! Noe som gjør meg både glad og litt stressa. Om fire uker skal jeg flytte til Oslo, selv om jeg ikke aner hvor jeg skal bo. Men, det løser seg nok! I mellomtiden skjer det andre hyggelige ting som:

– Jeg skal feire 20-årsdagen min med gode venner. Det blir sykt gøy! Dagen etter skal jeg feire den med familien, med masse kaker og digg. Tror jeg skal lage banoffee-pai, har hatt sykt lyst på det i det siste.

– En tur til København. Planen er å bare gå langs Søerne, drikke cocktails og kjøpe fine klær.

-Skal også kjøpe meg et analogt kamera. Si ifra hvis noen selger eller vet om noen som gjør det.

-Lese en del bøker.

-Ta spontane kvelder med jentene. Bare være frie og nyte sommeren.

-Prøve å bevege meg hver dag. Gå turer, jogge litt og sånn. Kjenner hvor godt det er for kroppen.

-Være snillere med huden min. Er det bare meg som får dårlig hud om sommeren? Som i det siste har jeg hatt veldig mye kviser og fet hud. Kanskje jeg må finne noen bedre renserutiner. Noen tips?

-Og selvfølgelig skal jeg blogge en del. Jeg har vært litt usikker på bloggingen i det siste. 1. fordi jeg kunne ønske den var litt mer målrettet. Nå er det en blanding av alt – mat, skjønnhet, meninger. Føler folk helst vil lese én ting. Samtidig er det jo dette jeg syns er morsomt 2. Jeg vært veldig oppgitt over at mobilversjonen av bloggen ikke fungerer. Har prøvd å kode det om, men får det liksom ikke til å funke. Mest sannsynlig må jeg endre design på hele bloggen – og det er sykt mye arbeid.

-Bruke mer tid på å tegne.

-Siden det ser ut til å bli helt ok sommervær, skal jeg se masse serier. Nå har jeg akkurat begynt på Roots og Orange is The New Black. Hva slags serier ser du?

-Lage god mat. Tomatssalat med norske tomater, grille i hagen med masse godt tilbehør som hummus, salsa og baba ganoush. Lage verdens beste pistasjis. Spise jordbær og snart bringebær.

Har du noen planer for juli?

Paula

4 thoughts on “Juli

 1. Ser ut som du har mange fine juli-planer. Har ingen hudtips til deg, der er jeg ganske blank selv.

  Jeg blir inspirert av oppskriftsinnleggene dine, men jeg liker også de personlige innleggene godt. Det viktigste er kanskje hva du synes gir deg mest?

  I juli kommer kjæresten min på besøk, hurra! Håper det blir litt mer sol og varmere vær enn det har vært i det siste.

  Like

  1. Ja, jeg ser frem til alt som skal skje denne måneden. Håper også at vi kan få litt sommervarme, det hadde vært så fint! Personlig liker jeg best å lage innlegg om mat, så kanskje det blir mer av det fremover. Sommeren gjør meg så inspirert på den fronten.
   Heldig deg, hørtes hyggelig ut med besøk av kjæreste ❤ Kos deg masse.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s