Skyer i bevegelse

Sky

Det er så deilig å være her på hytta. Absolutt ingenting som skjer. I dag har jeg gått en tur, laget hylleblomstsaft av svarthyll og lest litt i en roman. Ellers sitter jeg bare å tenker eller ser på skyene. Det var helt utrolige skyformasjoner, skikkelige cumulonimbus-skyer. Så massive og tunge. Ventet liksom hele dagen på at himmelen skulle åpne seg,  men det skjedde aldri. Mot kvelden lysnet det heller opp til en rosa himmel. Var så nydelig når fjelltoppene på andre siden av fjorden badet i gull, rett før solen gikk ned. Norsk sommer altså.

Paula

One thought on “Skyer i bevegelse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s