Juniblomstring

blomster

Buketter med både villblomster og hageblomster. Engsoleie, hundekjeks, nellik og forgelemmeiei. Jeg ser for meg at min egen fremtidige leilighet kommer skal ha en overflod av blomster og planter Og som fattig student vil jeg nok plukke med meg blomster fra utmarken. En dag skal jeg ha en vakker hage med roser i alle farger, frukttrær og grønnsakshage. Satser bare på at jeg har arvet mine foreldrers grønne fingre.

Selv om jeg fordømmer kulde og snø om vinteren, er jeg i bunn glad for årstidenes kontraster. Fra tidlig vår til sen vinter. At snøklokkene titter frem, trær blir grønne, jordbær i midten av juni, lukten av roseoverflod, epler og plommer om høsten, oransj høstløv – disse små gledene føles liksom like store hvert år.

Paula

Lagre

3 thoughts on “Juniblomstring

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s