Fra jeg var liten til i dag har jeg vært på så mange stadier, både mentalt og fysisk. Jeg har alltid vært fokusert på tanken om at alt skal bli bra når… eller jeg er fornøyd når.... Selv om jeg gang på gang har sagt disse setningene, har jeg aldri kommet til et sted der jeg har følt med helt tilfreds. Jeg har heller fortsatt å se lengre fremover, prøvd å utfordre meg selv til noe enda bedre. Men kan man egentlig komme til et sånt sted, der man tenker at det er dette jeg lever for? At det er her og nå liksom?

Fortiden så står jeg ovenfor ganske store forandringer i livet mitt. Bare se – 1. Jeg skal flytte hjemmefra og bli økonomisk selvstendig. 2 Attpåtil skal jeg flytte til en annen by, i en annen del av Norge. 3. Jeg skal begynne å studere, få et nytt sosialt nettverk og mest sannsynlig få en ny jobb. I denne situasjonen kan det gå veldig galt, spesielt fordi man har høye forventning om hvordan det skal bli.. Så når forventningene møter virkeligheten, kommer gjerne bekymringene. Er dette egentlig et rett valg?  Har jeg nok penger til at det skal gå rundt? Tenk om jeg ikke trives? Også videre. Mamma sa noe klokt til meg da jeg presenterte disse problemstillingene for henne. At jeg må fokuser mer på det som er nå, istedet for det som kommer da. Det er noe jeg har tenkt på i etterkant. At man hele tiden prøver å være mentalt tilstedet i øyeblikket, sette pris på det fine som er og ikke hele tiden se fremover. Og hvis jeg ikke har valgt det rette, hva så? Det er jo selve reisen som er livet.

Presence

Paula

Lagre

Lagre

2 thoughts on “

 1. Kloke ord fra din mor. Mamma sa ofta det samma 😀 Vanskelig å få te i praksis. Øvelse gjør mester seie de. Ønske deg masse lykke te ❤

  // Åh, det hørtes utrolig deilig ut, å bada i ein innsjø når det regne men fremdeles e varmt. Og ja, sommerregn e fint 😀

  Like

  1. Ja sant, man må nok bruke teknikker som mindfullness eller noe. Men skal prøve å ha litt mindre forventninger til meg selv og det jeg gjør.
   Den opplevelsen kan jeg leve lenge på, sykt herlig! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s