Et nytt kapittel

Paula

På vei mot noe nytt og ukjent. Det skremmer meg ikke, faktisk liker jeg tanken. Det er vel noe i det at en ny by, betyr en ny start.  Her i Stavanger minnes jeg på så mye, både godt og vondt. Det riktige nå er å bevege seg videre. Skape mitt eget liv. Jeg flytter i starten av august. Før det skal jeg nyte sommeren her på vestlandet. For en gangs skyld har jeg faktisk ingenting planlagt. Eller, jeg reiser til Roskilde hvis jeg får billett. Det blir nok uansett en tur til København. Kanskje Øyafestivalen i august. Også Ryfylke da. Aldri en sommer uten. Bare jeg får elementer av romanlesing, grilling, krabber, myggstikk, sommer i p2, tordenvær og kalde svømmeturer er jeg godt fornøyd jeg.

Hva skal du  i sommer?

Paula

2 thoughts on “Et nytt kapittel

  1. Jeg misunner deg! Skulle ønske jeg og kunne tre foten inn i fremtiden uten å være skremt. For ærlig talt, jeg er livredd. Om tre og en halv måned flytter jeg til London helt alene, og jeg gleder meg noe helt vilt, men samtidig er jeg vettaskremt. Heldigvis tenker jeg at for min del er det sunt å være litt (veldig) redd. Det burde jo være litt skummelt når man tross alt skal flytte til en av verdens farligste metropoler, haha! Hvor skal du flytte?

    Like

    1. Oj, heldig deg som skal flytte til London! Det er jo ikke bare bare det. Selv om forandringer er skummelt, må bare prøve å tenke på at det som regel går fint. Føler at noen ting i livet må man bare hoppe ut i, selv hvor redd man er. Jeg skal ikke lengre enn til Oslo. Har vært usikker på det lenge, for har ikke vist helt hva jeg skal gjøre.Kjenner at jeg gruer meg litt og, men prøver å tenke rasjonelt. Hva er det verste som kan skje liksom? London er jo helt fantastisk! Hva skal du gjøre der?

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s