Iskaffe + litt om livet

Icedcoffee

Nå er høsten min i boks. For jeg er nemlig blitt tatt opp til en fotoskole i Oslo! Kjenner jeg er utrolig glad for den muligheten. Tidligere i vår var jeg ganske sikker på at jeg skulle studere ved universitetet, men har kjent mer og mer på at jeg ikke er klar for det. Så hvorfor ikke? Livet handler uansett om å prøve seg frem. Ta noen sjanser. Gleder meg uansett til å bo i Oslo, til å fotografere masse og møte mange nye mennesker.

Enkel iskaffe

I disse varme dager er det tid for avkjølende drikker. Denne iskaffen er utrolig god, samtidig så enkel! Det er også greit å lage opp mange isbiter, så man bare enkelt kan ta de fra fryseren og helle over melk. Mmm.

Iskaffe for to
3 dl sterk kaffe
5 dl melk (det du foretrekker)
evt. 1 ss agave

Lag kaffen sterk, jeg brukte ca dobbelt mengde kaffe. Hell kaffen i isbitformer og frys ned. Når kaffe-isbitene er er frosnet, fordeler du det i to store glass og heller over melk. Jeg brukte mandelmelk og det ble veldig godt. Personlig så foretrekker jeg iskaffen uten noe søtning, så hvis du liker den søt kan du fint tilsette en eller annen form for søtning. Man kan gjerne også tilsette en pinch kanel eller vanilje.

Psst: følg meg på Bloglovin

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s