Tre dager i Oslo

Grunnen til at det har vært litt stille på bloggen er fordi jeg har vært i Oslo!  Vi gikk rundt i byen, drakk cider, spiste trøffelchips i parker og bare observerte alt av liv rundt oss. Det virket som at hele Oslo hadde trukket seg ut i gater og parker, for å nyte solen. Byen har liksom måtte vokse på meg. Før syns jeg den var litt uvoversiktelig, fragmentert og upersonlig. Men nå, med den atmosfæren som jeg opplevde i helgen, har jeg sett Oslo fra en helt annen side.

Sofie

Dagene gikk til å vandre rundt i Oslo, langs Akerselva til Sørenga til Operaen til Akershus festning. Ellers spiste vi mye god mat. For når Sofie og jeg er sammen, vet vi virkelig å nyte livet. En av dagene valgte vi å spise på et sted som heter Kamai. Konseptet her er asiatisk fushion mat, typ japansk-koreansk. Først fikk edamamebønner, de mest ferske jeg har smakt. Deretter hadde vi bao, altså dampet brød, med fisk, fries og chilimayo. Helt sykt godt. Så kom sushien og helt ærlig, så er det den beste jeg har smakt. Så perfekt. Gå her hvis du har muligheten. (Kamai, Korsgata 25, Oslo)

Oslo

Oslo

Jeg hadde lest om en hyggelig, liten butikk som het Nøtteblanderen. Så hit gikk vi for å kjøpe med oss litt snack. Her selges det nøtter og tørket frukt i løsvekt, med en ganske grei pris. De har også et stort utvalg av sjokolade- og yougurtnøtter.(Nøtteblanderen, Brugata 19, Oslo)

Oslo

Oslo

Takk for nå Oslo.

Paula

 

 

3 thoughts on “Tre dager i Oslo

  1. Så fin blogg du har! Og her plukka jeg, som har bodd i Oslo i ni år, opp to fine Oslotips 🙂 Den maten hørtes jo veldig spennende ut – skal absolutt teste ut snart!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s