17. Mai

17th of may

Gratulerer med dagen! Min 17. mai ble feiret sammen med fine venner. Dagen ble startet med en champagne-frokost som bestod av gode ting som sommerruller, peanøttsaus, foccacia, brød, salat og kaker. Etter det fortsatte festen i verdens koseligste drivhus. Selvfølgelig med bobler i glasset. For en dag!

17th of may

Det er mange delte meninger om 17. mai, men jeg er glad vi ferier nasjonaldagen på den måten vi gjør.  Mens andre land bruker nasjonaldagen til å vise millitær styrke, handler 17. mai om samhold, solidaritet og glede. Det er flott å se en folkemengden som representerer alle slags mennesker og der ingen er eksludert fra festen. La oss håpe at det forblir slik!

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s