En forsmak på sommeren.

Det var en dag som startet og sluttet på den beste måten.

Summer-ish

Enda det var tidlig på dagen, viste gradestokken 24 grader når jeg våknet. Jeg åpnet døren til hagen, lot solen flomme inn. Laget meg frokost. Nytraktet kaffe og den vanlige havregrøten. Rart hvordan svart kaffe smaker ekstra godt i solen. Etter frokost gikk jeg en lang tur. Det vil si to timer eller noe sånt. Med podcast på ørene (fortiden Flora og Frida) glemmer jeg tiden helt. Tror jeg kunne gått i en evighet. På vei hjemover gikk jeg innom en butikk, kjøpte jordbær som jeg snacket på. Jeg har alltid kick på en type frukt, og nå er det jordbær. Syns de som er nå er veldig gode og søte.

Picnik

Senere på dagen bestemte vi oss for å ha kveldsmat på en strand, nærmere bestemt Vigdel-stranden. Jeg pakket en stor kurv med et nystekt brød med løpstikke, hummus, oster, edamamebønnner med chilisaus, vannmelon, pistasjnøtter, mango og store jordbær. Det var så fint å sitte i stillhet og spise, mens vi så en rød sol gå ned i havet forann oss. Bare å gjøre slike ting, noe som bryter mønsteret i hverdagen, gir så ekstra påfyll og energi. Spesielt nå som været er fint. For alt vi vet kan resten av sommeren være dårlig. Dette er jo Norge.

Har du gjort noe spesielt de siste dagene?

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s