Buckwheat Pancakes with Stawberries

Buckwheat Pancakes

Tenk at det er blitt mai! Det gjør meg så glad. I dag hadde jeg skikkelig lyst på pannekaker. Jeg lagde noen enkle og sunne bokhvetepannekaker. Dette er faktisk pannekakene jeg liker best. De er laget med bokhvete, som er en nøtt med masse gode næringsstoffer. Mums.

Bokhvetepannekaker for to

2 dl bokhvetemel
1 banan
1 ts natron
1 ts bakepulver
1,5-2 dl mandelmelk
1 ts kardemomme
2 ss sitronsaft

Mos bananen og bland inn mel, natron, bakepulver og kardemomme. Rør inn melken til røren har ønsket tykkelse. Stek de i en varm panne med kokosolje. Mmm. Jeg toppet mine med jorbærsyltetøy, jordbær, banan, valnøtter og maple syrup.

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s