To-do this Spring

 1. Lese minst tre bøker. Nå holder jeg på å lese ferdig Rosens Navn av Umberto Eco.  Jeg skal også bli flinkere å skrive litt her på bloggen om det jeg leser. Tips til god litteratur mottas med takk!
 2. Ha gode rutiner med hudpleie. For tiden er jeg ikke flink til det, noe som har resultert i  uren hud. Prøver blandt annet å finne litt inspirasjon på Into the Gloss og av søsteren min som er hud-guru.
 3. Gå lange turer og meditere. Lysere og lengre dager gjør det mulig å bruke mer tid ute. Jeg tror jeg slapper av mest mens jeg går. Noen ganger klarer jeg å finne en total stillhet i tankene. Andre ganger går jeg lange turer for å løse problemer, legge planer og reflektere over livet.
 4. Reise til Oslo. Kanskje reise dit i forbindelse med en konsert eller noe.
 5. Være sosial. Om vinteren er jeg veldig lite sosial, men våren endrer alltid på det. Cocktail-kvelder, hei!
 6. Legge ut én oppskrift i uka. Jeg skal bli mye flinkere til å prøve nye oppskrifter. Vår betyr ny appetitt og gode råvarer i sesong.
 7. Finne min levis 501. Jeg gir ikke opp, trenger den til sommeren.
 8. Planlegge for en reise i sommer. Berlin, Amsterdam, Praha, Budapest, Paris?

Skjermbilde 2016-04-09 kl. 19.01.15

2 thoughts on “To-do this Spring

 1. Jeg har Rosens navn i bokhylla, dvs egentlig er den kjæresten sin, men han syntes den var litt tung og ga den opp. Tenkte jeg skulle gi den et forsøk. Å gå turer er fantastisk. Jeg tenker mye bedre mens jeg går, spesielt deilig er det nå på våren. Ellers kan jeg anbefale både Budapest og Paris, veldig fine byer begge to.

  Like

  1. Har tenkt på å legge boka fra meg, men da blir jeg alltid så skuffa over meg selv. Nærmer meg slutten, så nå får jeg bare lese den ut. Den skal vistnok bli bedre mot slutten.. Har veldig lyst å reise til Budapest, har hørt at det er en fantastisk vakker by..

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s