Helg

Helg er å bli vekket av sollys.

Helg er å gå med kjole, selv om det enda er for kaldt.

Helg er å ligge timesvis på sofaen og se litt for mange episoder av en serie. Denne helgen ser jeg Californication og den nye sesongen av House of cards.

Helg er å fylle huset med friske blomster.
Weekend

Helg er å lese lange og mange artikler i aviser eller stoff på internett. (Denne helgen har jeg lest De knuste drømmers reise i Morgenbladet. Jeg har bestemt meg for å lese Carten Jensens nye roman. Jeg elsker dette moodboardet. Denne og denne om hvordan det er å være ung i dagens konservative Russland. Jeg er blitt inspirert til å lage nye coctails, spesielt whisky sour og frozen daiquiri skal jeg prøve neste gang. Samtidig har jeg lest litt om coctailens historie.)

Helg er å ha det ryddig.

Helg er å la frokost bli lunsj.

Helg er å sette pris på venner.

Helg er å tenne masse stearinlys.

Helg er å ha frokost i senga.

weekend

Helg er å fylle kjøleskapet med god mat.

Helg er å ta på seg leppestift.

Helg er å lage ekstra god mat. (f.eks denne lasagnaen, vegansk ramen eller pannekaker med ricotta.)

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s