Pizza & bellini

Pizza and bellini

Oslo i januar, er totalt annerledes enn opplevelsen av byen om sommeren. Eller kanskje det bare er meg, som påvirkes av årstidene. Jeg går omtrent i dvale på denne tiden av året. Tross alt klarte jeg å komme meg til Oslo, der planen var å slappe av sammen med søster. Første kvelden spiste vi pizza, noe som nesten er blitt en slags tradisjon for oss. Elsk på ansjospizza. Jeg smakte også tiramisu for første gang – hvorfor har jeg ikke smakt det før nå? Skal definitivt prøve å lage det snart.

Tilbake i Stavanger kjenner jeg at motivasjonen er lav. Det er bøkene som ligger uåpnet på nattbordet. Den sammenrullede yogamatten som står i hjørne av rommet. Arbeidsuniformen. Ex.phil-pensumet som aldri ble fullført. Tingene som viser mine begrensninger. Jeg utfordrer meg selv i liten grad. Følger de vanene som gir meg trygghet. Kursen som har gitt stabilitet. Likevell undres jeg – er livet på rett kjøl der det føles mest stabilt? Slike utrykk forvirrer meg. Det er kanskje ikke nå jeg skal ta de store beslutningene, men kanskje på tide å finne motivasjonen tilbake. Det er kanskje frykten for ubalanse som akkuratt nå står i veien for forandring. Mangel på stabilitet. Uten trygg grunn. Frykter som jeg må overvinne, for å gi plass for det som gir mening og gjør meg glad.

Paula

2 thoughts on “Pizza & bellini

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s