En oppsummering

2015.

Mange ganger føltes året langt som et århundre. Tiden virket som stoppet opp, lik som jeg eksisterte i en slags limbo. Tunnelen var lang og mørk, der jeg stod trodde jeg det ikke fantes noen ende. Det er rart å se tilbake på et slikt år. Nå virker alt veldig utydelig, året består kun i små glimt. Selv om 2015 var et år som ikke bestod av mange, store ytre forandringer føltes året likevell som en stor reise.

Hva var den beste tingen som skjedde i 2015? Det jeg nå er mest stolt av er at jeg gjennomførte videregående på nomert tid, selv om det var utrolig tøft i perioder.

Hva var det vanskeligste som skjedde i 2015?  Lenge trodde jeg at  ubehaget jeg følte på skolen utløste problemene jeg hadde. Men etter vgs, gikk alt fra vondt til verre. Perioden i høsten 2015 er desidert den tøffeste jeg har opplevd noensinne. Jeg liker ikke å se tilbake på dette året.

hella12345Hvilken artist har du hørt mest på spotify i 2015? Jeg startet året med mye James Blake, Radka Toneff og Radiohead. I sommer var jeg mer lystig og hørte mest på Mac de Marco og Rhye. Ifølge spotify var James Blake artisten jeg hørte på mest og Mac de Marco var nr. 2. Albumet jeg hørte på mest var James Blake av James Blake, mens låten jeg hadde på hjernen var Prélude in E minor Op 28, nr 4 av Frédéric Chopin (26 ganger på en dag!!).

Velg tre ord som beskriver 2015? Ville blomster, matglede og garn

Hva var ditt litterære høydepunktet i 2015? Definitivt Stillitsen av Donna Tarrt. Gruet meg litt til å begynne siden den er ganske tjukk, men det ble aldri et problem. Anbefales!

Hva har vært din største personlige/emosjonelle forandring i 2015? Jeg har definitivt overvunnet ulike frykter, de som har vært knyttet til å være syk. Nå syns jeg det er lettere å mestre sosiale situasjoner enn tidligere. Dette er noe jeg merker har gitt meg mer selvtillit. Det er jeg veldig glad for.

Hva har vært dine fysiske forandringer i løpet av 2015? Mangel på normaltilstand har gjort at treningsrutiner har falt fra i 2015. Jeg kjenner kroppen min savner det – løpeturene, yoga- og pilatesøktene. Til tider har jeg vært flink til å opprettholde balansen, og jeg ser hvor positiv innvirkning dette har. Håper dette blir bedre i 2016. Spesiellt ønsker jeg å bli flinkere i yoga. (..Forsett for neste år?)

ehske

Favoritt film/tv-serie i 2015? Da jeg så The Sopranos i sommer, ble jeg veldig hekta. Elsket den, mye på grunn av karakteren Tony Soprano. Vil også nevne Narcos, for var interessant å se noe som ikke var amerikansk. I starten av året så jeg en veldig rørende film som het Mommy. Den var canadisk/fransk og var sykt vakker filmatisk og lydbilde, men også tematisk..

Hva var din største tidstyv i 2015? Min verste tidstyv i år har vært å være syk, selv om det ikke er noe jeg har kontroll over. Dagene og ukene kan plutselig gå i surr, og ikke bestå av mye mening. Derfor har jeg av og til følt at tiden renner ut for meg.

Hvordan brukte du tiden best i 2015? Dette har jeg ikke et svar på.1. Mye av tiden har vært best brukt sammen med familie eller venner. Jeg har vært ved mine beste sider og hatt de morsomste øyeblikkene sammen med andre. 2. Den beste terapien for meg i år har vært matlaging og strikking. Det er veldig enkelt og konkret, samtidig som det finnes en læringskurve.

Hva skal du gjøre annerledes neste år?  Bruke mer penger, danse mer, spise mer, reise mer, lese mer, smile mer, leve mer osv.  Godt nyttår

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s