Akkurat nå

Akkurat nå har jeg satt meg ned etter å stått på kjøkkenet hele ettermiddagen. Jeg har laget diverse julegodterier, som salt karamell-fudge, sjokolade- og peanøttfugde og kandisert ingefær. Mamma har satt på rolig julemusikk, det er fyr i peisen og stearinlys i vinduskarmene.

Akkurat nå kjenner jeg meg avslappet. Stemningen som advent setter i huset er jo veldig rolig, samtidig som det er en den melankolske undertonen. Kanskje har det noe med mørketiden, at solen har forsvunnet bak trærne allerede før man skal hjem fra skole eller jobb. Det er hvertfall god tid for refleksjon igjennom de lange, mørke timene i desember.

Akkurat nå er jeg glad for at jeg snart blir utskrevet, så jeg kan sette et punktum og legge perioden bak meg . Nå prøver jeg bare å se fremover, til jul og fine stunder med venner og familie.

Akkurat nå er jeg nervøs for mye og lite på en gang.

Akkurat nå savner jeg et mål som jeg kan strekke meg etter.

Akkurat nå har jeg lyst på en virkelig god bok og hjemmelaget chai latte mellom hendene.

IMG_1434

Akkurat nå på bloggen vil det forhåpentligvis bli mer aktivitet. Har for første gang på lenge brukt kameraet mitt, skrevet en del og følt meg motivert.

Akkurat nå i livet prøver jeg ikke å miste motivasjonen, ha troen på meg selv og gå fremover med små skritt om gangen.

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s