Ny start

Et tomt og blank dokument.

Nok en gang starter jeg opp bloggen, helt usikker på hva det er jeg skal oppnå. Hvorfor og hva? November er endelig rundet. Jeg er så glad at det nå er desember som står for tur. I går laget jeg pepperkakedeig og huset duftet av ingefær, nellik og kanel. Jeg laget deigen litt stor, for planen er å lage et pepperkakehus. Det er utrolig hyggelig med julebakst! Nå som det er advent og snårt juletider, kjenner vel alle på stresset. Håper jeg klarer å unngå det, ved å gjøre mer av det jeg vil enn det jeg må.

Vi snakkes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s