En uke i København

København 

En uke i København sammen med Synne. Heldige var vi, som f//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsikk lov til å bo i Cecilies fine leilighet på Østerbro. Vi latet som vi var københavnere – fornøyde og avslappet.

Løbenhavn

Leiligheten hennes er typisk københavn; store vinduer og høyt under taket. Hun har gjort det så fint.
Gleder meg til å lage mitt rede. Jeg har allerede tanker om hvordan det skal være; store vinduer med vinduskarmer jeg kan sitte i, grønne planter i alle hjørner og blanding av nytt og gammelt interiør. Nesten litt som Cecilies leilighet…

København 

Siden vi hadde en hel uke, stresset vi ikke. Vi sov lenge om morgene, spiste sene frokoster, solte oss kanskje litt og gikk ut når vi følte for det. Dagene fylte vi med museumsturer, Kristiania, kanaltur, vandring, shopping i strøget og gammel kongesvej. Livet var ganske herlig. På fredag feirte vi 19-årsdagen min. Jeg ble vekket av bursdagssang og sitronterte, solsikke, champagne og jordbær på senga. Slike øyeblikk gjør meg så levende og takknemlig. Alt skal bli bra.

København
København Vi spiste uendelig mye god mat og pepsi max (to brett/48 bokser). Blandt annet kan jeg for veganere/vegetarianere anbefale Fafa´s i indre by. Før vi gikk ut på bursdagen min, kjøpte vi hver vår falafel. Vi hørte mye bra om kødbyen, et bar- og resturant-område i Vestrbro. Med en red bull-vodka hver i hånden, reiste vi dit for å danse natten igjennom. Det er rart hvordan opplevelsen min av København forandrer seg fra gang til gang. Jeg blir virkelig aldri lei av denne byen.

//embedr.flickr.com/assets/client-code.js//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsKøbenhavn 

På kvelden gikk vi lange turer til søerne eller gatelangs på østerbro. En kveld dro vi til Tivoli. Jeg hadde aldri vært der og gikk inn uten noen forventninger. Ikke helt min greie egentlig, men det var likevell stemningsfullt. Synne fikk meg til å ta berg-og-dalbane for første gang, så nå har jeg gjort det.

Takk for en fin uke

Paula
//embedr.flickr.com/assets/client-code.js//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s