atm

Akkurat nå: sitter jeg på rommet mitt i en silkebukse og for liten t-skjorte. Rommet mitt er uvanlig rotete; åpne og halvtomme tuber med akvarellmaling, pilatesmappe, uleste og leste bøker, notatbøker og visne blomster. Det er sommerferie.

Akkurat nå føler jeg meg: tom. Etter skoleslutt har jeg innsett hvor lite livet mitt egentlig består av. Dagene, som inneholder tegning, lesing, rusleturer og The Sopranos,  har begynt å flyte over i hverandre. For lite produktivitet.

Akkurat nå er jeg glad for: den etterlengtede, men samtidig så skremmende friheten.

Akkurat nå er jeg nervøs over: nåtid og fremtid.

Akkurat nå lengter jeg etter: nye opplevelser og inntrykk. Instagramfeeden min er full av bilder fra Roskilde og solrike strender. Nå angrer jeg på at jeg ikke har planlagt noe mer innhold for tiden framover.

Akkurat nå på bloggen: legges planer for fremtiden, og bloggen er med.

Akkurat nå i livet: skjer det lite, men kanskje det er nok?

akkurat nå fra the labyrinthine

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s