Eksamen artium

Ville blomster

Videregående er fullført, og sitter nå med en utrolig rar følelse. Vet ikke om jeg går inn eller ut av en vakumtilstand. Det har vært et hardt år, men jeg klarte å fullføre det. Nå skal jeg nullstille meg og slappe av for en stund. Den siste uken har jeg gått lange turer med podcast på ørene. På veien plukker jeg med meg markblomster som hundekjeks og engsoleie. Drømmen er å fylle rommet mitt med blomster i alle farger og former. Rommet mitt er så fint om kvelden. Lav sol, skjøre blomster og skyggespill på veggene. Endelig har jeg tid til å ta inn slike detaljer.

Ville blomster

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s