Mai

Det er den draumen me ber på
at noko vedunderleg skal skje,
at det må skje –
at tidi skal opna seg
at hjarta skal opna seg
at dører skal opna seg
at berget skal opna seg
at kjeldor skal springa –
at draumen skal opna seg,
at me ei morgonstund skal glida inn
på ein våg me ikkje har visst um.
(Olav H. Hauge)

Jeg skal ikke filosofere nå (hehe), men komme med en liten stemingsrapport med mine siste insta-bilder. For midt i mellom eksamen- og prøvelesning er alle vårtegnene. For ikke å glemme meg selv, prøver jeg å gå turer på ettermiddagene, tegne litt i sola og møte fine venner i helgene. Ellers prøver jeg ikke å tenke for mye på valgene jeg står ovenfor nå. Jeg må stole på de ressursene jeg har, og at de vil sørge for at ting går greit til slutt. 
Paula

2 thoughts on “Mai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s