hvis alle vennene mine var kjente akademikere

bok
En diktsamling jeg har lest på i det siste er Alle forteller meg hvor bra jeg er i tilfelle jeg blir det av Audun Mortensen.

‘Kafkaesque’ #2
våkner dagen derpå og skyver en q-tip inn  i det høyre øret mitt
samtidig som jeg drikker vann fra en gammel farrisflaske
innbiller meg at jeg snakker i en walkietalkie

De fleste diktene ga ikke mye ettertanke, var mest bare morsomme der og da. ‘Jeg’-et er en ung mann som opplever en slags eksistensiell krise. Tror en del unge kan relatere seg til de ulike situasjonene og følelsene som utspiller seg i diktsamlingen. Jeg oppfattet den som rettet mot hipsterkulturen, hvor alle streber etter å kunne de ‘riktige’ populærkulturelle referansene og føle seg spesielle. Men tross alt, så er vi bare mennesker.

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s