5. oktober..

.. Og høstferien har startet. Musklene i kroppen, hodet og hals verker. Selv om det for gangs skyld frister å gjøre noe produktivt, stritter kroppen i mot. Kanskje er det en reaksjon på de kalde og skarpe morgene og lange dagene i skolehverdagen. Den kommende uken skal tilbringes på hytta for å samle meg selv sammen igjen. Jeg krysser fingrene for at det skal regne så jeg kan komme i skikkelig lesemodus. Har nemlig med meg særemnemateriale.

I det siste har jeg tenkt på bloggen, menneskene rundt meg, tiden framover og livet her og nå. Jeg har tenkt spesielt på vinteren som kommer; november, mørket, kulden, januar. Prøver å holde fast ved det jeg liker, mestrer i livet. Vet ikke hva det er. Snart må jeg begynne å tenke på hva jeg vil neste høst, og så begynne å legge til rette for det. Tanken på at jeg om et år vil befinne meg i en helt ny fase av livet, føles uvirkelig og skremmende. Hvordan blir framtiden og min plass i den?

svart hvitt

Erle

Paula

One thought on “5. oktober..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s