Sopptur

En søndag i starten av september var jeg, mamma og pappa på sopptur. Jeg savner virkelig å ha tilgang til bortgjemte, hemmelige turområder i hverdagen. Denne dagen hadde septembersolen akkuratt kommet seg over tretoppene, men bare nesten.. Snart vil nok ikke solen finne fram her.

MammaPappa

Tilbake i hverdagen prøver jeg fortsatt å finne balansen mellom skolen og det å ha det fint. Hvorfor gjør jeg egentlig dette, tenker jeg. Jeg prøver å ikke klage, for det jeg føler er bare selvforskyldt.
Fra dag til dag, blir det mørkere og mørkere. På tross av dette, pleier likevel oktober å være min favoritt-måned. Målet for denne oktober er å nyte at det er oktober. Da skal jeg blandt annet puste rolig inn og ut frisk høstluft på vei til skolen, lage søt gjærbakst til mamma og pappa for å servere til kveldsmat, ta bilder og forevige fine detaljer i hverdagen og kanskje kjøpe noen blomster til nattbordet.

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s