feriefølelsen

sommerstemningsommerstemningsommerstemning

En dag i forrige uke var jeg med Synne på hennes koselige hytte. Vi hopper fra bryggen hånd i hånd og årets første bad er gjennomført. På kvelden ser vi schidler’s liste, den første svart/hvitt-filmen jeg har sett. Den gjør meg inspirert til å se flere svart/hvitt-filmer fordi detaljene i lyset er så vakre. Hjemme igjen sitter jeg time etter time å leser i Amalie Skrams Hellemyrsfolket i solen. Utover dagen pakker jeg meg inn i tepper, sitter til solen har forsvunnet bak blodbøken og det er for kaldt til å være i ro.

Jeg er på vei hjem for siste gang dette skoleåret. Skoleveien som jeg har gått nesten hver dag de siste to årene. Himmelen er blå, noe som den stort sett har vært de siste ukene. Trærne, med bladene som nå er blitt grønne og store, kaster vakre skygger og teksturer på grusveien. Jeg puster sakte inn og ut, vet enda ikke helt hvordan jeg skal ta feriefølelsen inn over meg. Skal jeg føle meg lettet? Lykkelig, ulykkelig? Jeg prøver å få meg selv til å innse at jeg bør være stolt av meg selv for hva jeg har fått til, tross alt. Selv om det er skolefri for en stund, må jeg ikke la meg selv stoppe opp. For min egen del er det viktig at jeg har rutiner og gjøremål denne sommeren. Mer om det senere.

sommerstemning

Det fineste med den norske sommeren er at det aldri blir helt mørkt og at dette bildet ble tatt kl 00.43….

Neste gang vi snakkes har jeg vært i Berlin, god sommer!

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s