juni

En liten oppdatering med noen bilder..

Sommer snart
Sommer snart
Sommer snart
syrin

Vakre synne på en fin junidag.

I dag regner det, men det gjør ingenting egentlig. Det er noe spesielt med regnværdagene i sommermånedene. Ble ferdig med medieeksamen i går, så har tenkt å ta det litt med ro fremover. Det har skjedd mye, alt for mye i det siste.  Jeg kunne ønske jeg klarte å sette mine egne grenser og å høre på meg selv. For nå endte de fem stegene frem med å gå 10 tilbake. De neste dagene (uken) vil derfor bestå av å drikke hylleblomst-te, høre alt for mye på Devandra Banhart, planlegge Berlin-tur, kanskje en svipptur til Nedstrand for å spise fisk og gjøre alt for lite konstruktivt og lese ferdig A clockwork Orange. Tenk at det alt er blitt juni og sommerferien bare er en ukes tid unna…

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s