miss sofie

Miss Sophie

Det er 16 mai!
Jeg vet ikke hva jeg tenkte når jeg tok på meg ullstrømpebukse, ullsokker, ulltrøye og ullgardigan i dag. På vei hjem fra skolen i 17 grader og sol innså jeg at det nå, en gang for alle er blitt vår. Det er jo mai! Hjemme igjen feirte jeg med å høre på Devendra Banhart som vekte minner fra tidligere somre… Kjøret på skolen har føreløpig roet seg, nå gjenstår bare en eventuell eksamen. Det har vært så mange dager der jeg har ønsket å gi opp. Jeg er stolt av at jeg aldri gjorde det.

For nå er det 16. mai og om akkuratt én måned tar jeg toget hjem fra skolen for siste gang før sommerferien.


Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s