Sofie

Sofie

Fønvinden ble plutselig byttet ut med en frisk og kjølig vårbris. Med ett var vi tilbake to uker i tid igjen. Det var med ullskjerf vi gikk inn i mai. Tanken på at det er blitt mai alt er merkelig, for det kjennes nesten som det var i går jeg tok fatt på januar. Mange av knuppene på trær og blomster har kommet langt på vei mot full blomst. Hagen er i konstant endring – frukttrær, tulipaner og liljer er allerede på vei mot avblomstring. Det er en vakker tid vi har i møte nå.

private

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s