Oslo

Noen av de få bilder jeg tok de dagene jeg var på besøk hos min fine søster i Oslo. Det var noen utrolig fine dager. Vi vandret med en vårfølelse i kroppen langs Oslos fine gater og jeg fikk prøvd ut pizzaen på villa paradiso, tacoen på taco republica og veggisburger og fries fra munchies. Alt dette ga meg mersmak på Oslo, så kanskje om et par år bor jeg også her?
private private private private Gleder meg til å besøke deg igjen Sofie.

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s