moleskine

private

private

Fra min første moleskine, har jeg utvidet samlingen min i diverse størrelser og format. Det er noe med det enkle, rene designet som virkelig er inspirerende for meg. Alle har selvfølgelig ulike preferanser når det gjelder akkuratt dette, men jeg har funnet hva som fungerer best for meg. Denne uken fikk jeg tilsendt en nydelig kalender-bok fra Moleskine som jeg har ventet i spenning på. Gjett om forventningene ble oppfylt!

Helgen er her igjen og jeg burde for en gangs skyld gjøre noe konstruktivt. Har funnet et knippe filmer jeg kanskje kan få meg selv til å se. Det er vel det meste jeg kan forvente akkurat nå.

(hjerte)

Paula

2 thoughts on “moleskine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s