lately

private

private

private

Hei. Prøver ut litt forskjellig design på bloggen. Hvis lærerer min hadde sett det nå, hadde hun sagt det var for få farge- og skriftkontraster. Men jeg liker det sånn. Svart, hvitt og grått. Håper ikke bildene blir alt for store, er litt usikker på det foreløpig. Tar litt tid å bli vant med. Det er fortsatt litt småpusling, så får jeg se hvordan resultatet blir.
Bilder er fra lørdag. Vi spiste deilig pizza, så film, lekte med katten, tente røkelse og snakket om livet. Thea har forresten det fineste rommet, så nå har jeg blitt inspirert til å gjøre litt forandringen på mitt eget.

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s