velkommen 2014

Har tent stearinlys, tegner tullete tegninger og hører på jan garbarek. Deilig avslapping for sjelen. Den siste tiden har jeg tenkt på fremtiden, og hva den vil innebære. Spesielt nå, som vi er inne i en tid av året der vi skal sette mål og planer for det kommende året. Jeg liker å ha kontroll, så det kan være fint for meg å øve meg på og være mer spontan. Det handler kanskje ikke om å være veldig spontan, men mer i den forstand at jeg prøver å leve mer en dag om gangen. Altså, jeg vil leve med en ja-innstilling. Hvor farlig er det egentlig å hoppe ut i det? 
Jeg innså nettopp at det ikke er lenge til jeg fyller 18 år. Fyller faktisk 18 år dette året, som er rart. 
Starter 2014 med et bra utgangspunkt på bloggfronten….. Har faktisk skrevet en del, men sletter det etterpå eller publiserer det aldri. Planen for 2014 er at bloggen skal fortsette som den pleier. Ikke veldig ambisiøs, sånn midt på treet. Kanskje jeg en gang for alle skal komme meg til et annet og bedre bloggdomene, som kan øke blogglysten litt. 
Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s