2013 i bilder

Vinter: Januar. Jeg likte godt melk og det skjedde ellers veldig lite. Det var kaldt og frostig ute. Solen stod ganske lavt på himmelen og kastet lange skygger. Min fascinasjon for lav sol startet på denne tiden. 1. Februar opprettet jeg denne bloggen. Tidligere hadde jeg bloggen på tumblr, som for det meste bestod av mitt litt mislykka 365 day project. Snufs, savner tumbleren og helvetica skriften min (blogspot anbefales ikke). I februar startet jeg også min store livsstilsendring av visse grunner. Det var deilig for første gang kjenne seg stolt over sin fysiske form og føle seg frisk. Høsten har derimot ikke vært like snill, men vil uansett ikke tilbake til det treningsregime jeg den gang hadde. Var også i København i februar. Det var den første av alt tre turer i løpet av året.

Vår: Av en eller annen grunn tok jeg omtrent ingen bilder hverken vår eller sommer.. Tok jo noen bilder, men la ikke sjela mi i de på en måte. Var vel veldig opptatt med noe annet (også kalt trening).. Good times.

Sommer: Livet var så bra. Jeg og Sofie levde i en boble på Nedstrand. Vi hadde det utrolig fint og rolig. Vi spiste utrolig god mat, gikk daglige turer til Amdal, jogget, så Nip Tuck og leste Harry Hole. Bursdagen min kom, jeg ble 17 år og fikk verdens fineste maripankake av Cecilie. Og så begynte skolen igjen.

Høst: Selv om det er høsten som burde vært den tiden jeg husket mest fra, sliter jeg med å finne ut hva jeg skal skrive. Fort har det hvertfall gått. Når jeg ser tilbake nå, mens vi er i desember, virker det likevel lenge siden sommer. I oktober var jeg i København sammen med min fine Thea og besøkte Cecilie, som var utrolig hyggelig. Da jeg kom hjem merket jeg at høsten hadde kommet for fullt. Det gjorde ikke meg noe, for jeg liker høsten godt. Denne høsten har jeg også tatt mange bilder, noe jeg er veldig glad for. 

Så sitter jeg her da, har fått et nytt rom i løpet av året. Sofie sitt gamle rom. Tapetet er ganske fint til å ha som bakgrunn i bilder forresten. Liker fargene godt.
Gleder meg til 2014 med mange nye bilder.
Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s