julestemning?

Julen nærmer seg med stormskritt, og som vanlig har min julestemning sviktet. Sånn var det i fjor også, jeg fikk aldri den magiske følelsen. Det er vel en av konsekvensene ved å bli eldre? I dag våknet jeg opp med et pudrete lag snø ute. Det var egentlig ganske fint, fordi det lyser gatene opp i en ellers så mørk og dyster tid.

Det er hvertfall lov til å prøve og sette litt stemning. I går så jeg årets første julefilm som selvfølgelig var Love Actually. Den blir aldri gammel. 

Tenkte jeg også skulle få unnagjort et par julegaver denne helgen, slik at jeg slipper å være i siste liten som jeg vanligvis er. Mamma skal også sette en pepperkake-deig etterpå som blir en del av morgendagens projekt. Om presis to uker kan vi senke skuldrene med god samvittighet. Da er eksamner og de siste julegaveinnkjøpene unnagjort. Julen er så fantastisk og fredfull…

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s