Dørstokkmila

I mangel på både inspirasjon og interesse har det desverre vært en dårlig måned (skal vi si høst) for denne bloggen. Jeg har lite bilder og andre ting jeg kan dele. Det jeg deler, inkludert dette, har egentlig ingen mening, tema og mål. Med tanke på at det er mørkt før klokken er blitt 17 er det nesten ikke rart. Noen ganger har jeg faktisk ambisjoner og tanker for denne bloggen, bildene og det jeg skriver ned. Kanskje det kan bli noe mer, noe jeg faktisk kan utvikle. Vel, jeg skjønner meg ikke på de menneskene som konstant greier å produsere. Kanskje det bare er meg som er lat? Det er vel på tide å ta seg sammen – begynne å trene igjen, lage mat igjen, lese igjen, ta bilder igjen og være en venn igjen.

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s