thursdays

Torsdager. Jeg hadde helt glemt hvor mørkt det faktisk blir på denne tiden av året. Bildet ble tatt kl 15.01 mens jeg ventet på toget hjem fra skolen. Tenkt at det fortsatt er en måned til solen snur?  I helgen skal jeg og Synne se den nye hunger games-filmen, noe som blir veldig bra. Hvis jeg får tid, tenkte jeg at jeg kunne gå på kino i dag også. Det er jo tross alt torsdag og snart helg.

Viser sjeldent hva jeg gjør på skolen innenfor mediafagene. Men, her er en bildeserie fra tidligere i høst som jeg fikk utskrift på i dag. Det var utrolig morsomt, for bildene er litt utypisk meg. Gøy å gjøre noe nytt og få gode tilbakemeldinger. Nå er det knapt fem skoleuker igjen før det er juleferie, og snart er nesten alle prøver og innlevering levert. Føler jeg kommenterer det i vært blogginnlegg, men det er utrolig hvor fort tiden har gått. Samtidig føler jeg egentlig jeg ikke har fått så mye ut av høsten som jeg hadde planlagt. Det er jo dumt.

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s