16. november

God lørdag! Har allerede fortært tre store kopper kaffe, vært med mamma på helgehandling, vasket kjøleskapet og nå sitter jeg klistret til skjermen å ser på sjakk-vm. Det er faktisk overraskende spennende, selv om det går tregt. Burde vel egentlig gjøre noe mer produktivt, for har egentlig mange ting jeg burde få unnagjort.

Novemberdagene forsvinner fort forbi. I dag er det 16. november, som betyr at det er knapt to uker til desember. Mamma og jeg har begynt å høre litt i skjul på adventsmusikk, og snart kan jeg finne frem de gode gamle klassiske julefilmene. Jeg har hørt rykter om at julebelysningen i sentrum er tent. Snart er det på tide å ta på seg noen varme votter, gå i mot den sure stavanger-vinden å kjøpe julegaver. Eller bare titte litt.

Etter en litt tung uke var det deilig å starte helgen med hjemmelaget pizza. Mørket har lagt seg før klokken er fem og stearinlysene i vinduskarmen er tent. Fredagskvelden er så deilig.. 
Ha en fin lørdag,
Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s