Finfin høstferie

Denne uken har flydd unna så alt for fort. Nå er det allerede tilbake på skolen igjen i morgen, noe som kan bli vanskelig. Alt som heter trening har jeg lagt til side den siste tiden, så jeg håper det skal bli lett og deilig å komme tilbake til den slags rutiner. Jeg skal prøve å fokusere på det som er positivt og bidrar til å ha det bedre i hverdagen – slik som gode venner. Nå som vi går en mørketid i møte er det viktig å finne små gleder og lyspunkt som kan gjøre at denne tiden av året også blir bra.

Uansett, nå har jeg hatt et par utrolig fine dager på hytten. Jeg har egentlig ikke gjort noe utenom å se Dexter, spist og sovet. Fikk også tid til en fjelltur i de ellers så travle dagene her på Nedstrand. Vi har sittet ute i sola og spist frokost og lunsj, som er ganske bra til å være på denne tiden.

I dag tidlig hadde jeg og mamma en koselig hagevandring med kaffekoppen. Den lave solen er noe av det fineste jeg vet! 

 Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s