Fin fredag

Hei! Så var det helg igjen da. September er snart slutt, allerede. Vi er faktisk snart halveis ut i høsten, tiden tar meg jammen igjen. Det er snart for kaldt til å ligge uten ullsokker om natten og på tide for å anskaffe seg en varm kåpe. Jeg liker egentlig høsten som den er nå, morgene er så klare og luften så frisk. Det er enda ikke blitt for mørkt og kaldt, heldigvis. Om en uke reiser jeg til København i lag med Thea, som jeg ser fram til. Har faktisk hatt en overraskende bra uke, med tanke på at jeg hadde en engelskprøve som var utrolig vanskelig. Jeg har i tillegg vært med Synne nesten hver dag, hvert på mitt første UV-møte, hatt butternut-risotto til middag, laget kikkert-burgere og lest mye. Det er så deilig å ha ting å gjøre, så man slipper å sitte alt for mye med seg selv og tankene! Ekstra deilig var det da å avslutte skoleuken med deilig smørbrød. Mammas rugbrød+laksepålegg slår faktisk alt. eheh, ikke sant Sofie? Jeg har desverre ikke blogget på en stund, men jeg har aldri tatt så mye bilder som jeg har gjort denne måneden. Så det kommer vell et par blogginnlegg i løpet av helgen. Nå skal jeg sykle til meny  i den deilige september-solen å kjøpe smågodt og yougurt-nøtter, såå kan helgen starte.

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s