September

I september skal jeg drikke masse hvit te med hylleblomst og aprikos / spise mange norske epler / høre på bon iver / begynne å tegne igjen / leve i nåtiden fremfor å bekymre meg om fremtiden / høre på devendra banhart mens det fortsatt er litt sommer i luften / kjøpe en høstjakke / lese en bok på nynorsk / gå på kafé / gjøre noe kulturelt minst en gang i uken / ta mange bilder / skaffe meg jobb / ikke være sint / lage safran-risotto / ta meg tid til å se siste sesong av dexter.

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s