Beginners

I skrivende stund har jeg på meg min nye prikkete kjole og rød leppestift. Jeg drømmer meg langt vekk og later som jeg er i Italia. I kveld skal jeg lage Risotto med vårløk og gresskar, som jeg tror kommer til å bli innmari god. Forhåpentligvis blir den så god at den er verdt et blogginnlegg..

…Men, tilbake til hva dette blogginnlegget opprinnelig skulle handle om.
Jeg og Synne har bestemt oss for å ha en fast filmkveld ca hver uke, der vi skal se klassikere, nye og gamle, dårlig og gode filmer. Jeg tenkte at i den annledning skal jeg anbefale/ikke anbefale og skrive litt om de vi har sett.

Beginners (2010)
En utrolig søt drama/romantisk film som handler om Oliver, en grafisk designer. Kort tid etter morens død kommer faren ut av skapet som homofil og blir diagnosert med ondartet kreft. Den tar opp kjærlighet, sorg og savn men på en mer utradisjonell måte en man er vant til. Handler hovedsaklig å elske og å bli elsket i ulike dimensjoner. Veldig godt skuespill, og pluss for en søt hund som er med i omtrent alle scenene.

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s