Sommer fra instagram

Sommer og ferie = høytid for Instagram. I dag er faktisk den første regnværsdagen på flere uker, føles det ut som. Jeg har funnet ut at jeg syns det er godt med sommerregnværsdager innimellom. For i dag har jeg fått malt, lest og oppdatert meg på de samtlige bloggene der ute. Siden sist jeg blogget har jeg fylt 17 år! Det var en helt fantastisk sommerdag med familien. Vi hadde tidenes krabbekalas, og 3-4 kaker. 🙂 Det har vært generelt mye god mat, kan bla nevne hjemmelaget pasta med chevre og soppsaus, grønnkål og quionoa-salat med geitost & karamelliserte søtpotet og gulerot, skikkelig italiensk pizza med blåskimmelos. Vi har også plukket blåskjell rett fra fjorden og dampet dem i hvitvin, sjalottløk og hvitløk.. Bedre blåskjell skal du lete lenge etter.
Disse bildene oppsummerer mye av hva dagene går ut på. Sist, men ikke minst et bilde av mammas deilige bakst. 
Håper du også nyter sommeren! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s