Guilt free mango sorbet

Jeg har vokst opp i en familie med laktoseintoleranse, og is har derfor vært noe jeg har savnet. Tidligere i år gikk vi til verkst for å kjøpe en iskremmaskin slik av vi kunne lage laktosefri is, sorbet og frozen yogurt. Jeg har prøvd meg på et par oppskrifter, men det har spesiellt vært en gjenganger. Jeg hadde veldig lyst å lage en sorbet uten sukker, og jeg har kommet frem til en veldig god laget av mango. Den er veldig enkel og rask (hvis du har iskremmaskin) i tillegg.
Mangosorbet (til ca 3 kuler)
– 1 mango
– Lime 1/2 – 1
– eggehvitte av 1/2 egg

1. Skjær av så mye du kan av mangoen, og det resterende presser du saften ut av. Putt i de andre ingrediensene og bland sammen med en stavmikser.

2. Putt i iskremmaskinen. Hvor lang tid det tar avhenger av hvilken temp. blandingen har, men tar ofte ikke mer en 10-15 min. Server med en gang.

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s