Ensalada con pomegranata

Jeg lever i en sommerdrøm. Selv om jeg bare er 2 timers kjøretur unna hjemme, kunne jeg vært i et annet land eller kontinent. Det er det jeg liker med å være her. Følelsen av å hele tiden ha noe hengende over seg, eller noe man elller bare burde få gjort eksisterer ikke her. Jeg trenger bare å gjøre det jeg føler for og vil. Likevell syns jeg det er viktig å ha rutiner med søvn, for jeg liker ikke å føle at en dag er sløst bort. Når jeg våkner føles det ut som det går mot ettermiddag, men så ser jeg på klokken og den er kanskje rundt 8. Da lager jeg meg litt te, men sovner igjen til den er blitt kald. Videre går dagene stort sett unna med lange turer og løpeturer, gode måltider og med en bok i hånden. For øyeblikket leser jeg Hotell New Hampshire skrevet av John Irving. En utrolig sær, men morsom og god bok.

Noe av det jeg liker desidert liker best med sommeren er de deilige lunjene. Jeg er blitt svak for å ha en deilig, men lett salat/grønnsaker midt på dagen. Det som gjerne skiller ut sommersalaten fra andre salater er at det ofte er frukt i. Denne fine salaten med granateple i var verdt et lite blogginnlegg. Husker ikke 100% ingrediensene men kan fungere som litt ispirasjon.
Babyspinat
Granateple
Gresskarkjerner
Paprika
Avocado
Agurk
Ristet brød med aioli og laksepålegg

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s