København I

Nå går snart den andre uken av sommerferien til ende. Jeg hadde bestemt meg for å være en aktiv blogger nå i sommer, jeg var sikker på at jeg fikk tid til det. Den første uken så var jeg knapt hjemme. Jeg reiste til København for å besøke min søster, slektstreff og besøkte Synne på mosterøy. Nå har jeg installert meg en liten ukes tid her på hytten. Jeg har omtrent ikke orket å sette meg ned med blogg og bilder nå som jeg faktisk har tid. Jeg har kost meg masse til nå, og jeg håper resten av ferien blir like flott!

 


Rawfood på 42 raw. Jeg bestilte Thai noodles og jordbær- og ingefærsmoothie,

Denne pizzaen skal jeg definitivt prøve å remake. Geitost, potetskiver og trøffelolje…. 

Fisketaco 
Jeg var der mandag til torsdag og på disse dagene levde jeg det gode liv. Jeg virkelig elsker København! Sist gang jeg var der (februar) skrev jeg at jeg ønsket å komme når det var sommer, og nå fikk jeg endelig opplevd det. 
Det kommer flere bilder i et nytt innlegg senere.
Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s