Charlotte I

            

PS: Sjekk flickeren min for bedre kvalitet.
Var ute å tok noen bilder sammen med Charlotte her om dagen. Følte jeg endelig fikk gjort nytte av det objektivet jeg oppgraderte. Det var da jeg virkelig så forskjell på kvaliteten på bildene. Jeg er utrolig facinert av lav kveldsol. Bildene blir virkelig finest i denne belysningen og når det begynner å gå mot skumringen.  Vel. Har en del oppskrifter + bilder på lager, så følg med så kommer innleggene fortløpende!

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s