4 årstider.

Sommer. Høst. Vinter. Vår
Jeg har hatt, hva skal jeg kalle det, fritidsproblemer på vei hjem fra skolen. Jeg bestemte meg for å ta bilde på det samme stedet en gang hver sesong i et år. På denne måten ville jeg reflektere de skillene vi har mellom årstidene i Norge. Jeg kan med hånden på hjertet si at sommeren er min favoritt, men det er noe med hver av de. Det første av bildene illustrerer jo egentlig hvorfor jeg syns det.. Jeg tror jeg er et sommermenneske. 
Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s